Jaarprogramma

Doelstellingen en filosofie

Het Kratjes‑team

Praktisch

Jaarprogramma

Ieder mens heeft creativiteit in zich. Soms ontbreekt de durf om die te leren ontdekken. Het volwassenenatelier 't KRATJE vzw en haar cursusbegeleiders willen je graag daarbij helpen.

Kom proeven van de gezellige creatieve sfeer bij een groep pretentieloze, toffe mensen die het amateurisme proberen te overstijgen.

jaarprogramma jaarprogramma

cloud_downloadKlik hier om het jaarprogramma te downloaden of te bekijken in pdf-formaat.*
Wil je meer info of wens je graag ons gedetailleerde jaarprogramma te ontvangen? Een belletje of e‑mail volstaan.

*Om een pdf te kunnen bekijken heb je Adobe Acrobat Reader nodig. Als je nog niet beschikt over dit programma, dan kan je dat hier downloaden. Acrobat Reader is een gratis programma.

Doelstellingen en filosofie

Het volwassenenatelier 't KRATJE vzw wil mensen op weg helpen hun creativiteit te ontdekken, te ontwikkelen en of te vervolmaken, door ruimte en kansen te bieden tot artistieke zelfontplooiing.

buiten aquarellenDoor het organiseren van cursussen, ateliers, workshops, tentoonstellingen, geleide bezoeken en lezingen.

Door medewerking te verlenen aan door derden genomen initiatieven in zover deze overeenstemmen met onze doelstellingen.

Door open te staan voor andere culturen waardoor inzicht en uitwisseling kan ontstaan van de creatieve mogelijkheden.

Door kwaliteit en een lage drempel aan te bieden.

Het Kratjes‑team

Praktisch

volwassenenatelier 't KRATJE vzw
Gasthuisstraat 7, 2990 Gooreind‑Wuustwezel
Rekeningnummer IBAN: BE11‑7331‑6109‑9448
BIC-code: KREDBEBB

E‑mail:
Telefoon: 03 663 37 14 of 0473 25 04 62

Informatie over ons privacybeleid. security
Sinds 25 mei 2018 dienen wij de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming te respecteren (GDPR). Wij zullen nooit uw gegevens aan derden verstrekken. En wanneer u onze website bezoekt, zijn wij niet in staat om uw persoonlijke gegevens te traceren, m.a.w. u bent anoniem.

Voor het contactformulier is het invullen van uw naam, telefoonnummer en e‑mailadres verplicht, zodat wij contact met u kunnen opnemen indien nodig. Wanneer je inschrijft of een folder aanvraagt, betekent dit automatisch dat je akkoord gaat dat wij uw naam, adres en andere gegevens registreren in onze databank. Wij verbinden ons ertoe deze gegevens niet aan derden mede te delen. Op eenvoudig verzoek, persoonlijk of via e‑mail, verwijderen wij uw gegevens.